Logo Judoschool Alen
JudoTeam - Alen vzw - EKEREN-Mariaburg, Schriek 358
- EKEREN, Sporthal 't Venneke, den Geer 21
- HALLE-ZOERSEL, Het Pierenbos, Halmolenweg 3
Judoteam-Alen Logo

Wedstrijdresultaten: Judoteam-Alen

Verslag:  183  -  184  -  185  - 186 -  187  -  188  -  189 

27/4/2019 - OPEN BEKERS GENT te GENT / -15 / -18 / -21 / +21 /

- Deelnemers: JACHJA MIRZAEV U18, ZELEM BATCHAEV U18/-66KG, ZAYNAL RAMAZANOV U18/-66KG

Dit jaarlijks toernooi speelt zich af in de reusachtige VLAAMSE TOPSPORTHAL op de Zuiderlaan te Gent nabij de Blaarmeersen. Deelnemers: Jachja Mirzaev, Zelem Batchaev en Zaynal Ramazanov.

Jachja Mirzaev U18 behaalt het BRONS in toernooi OPEN GENT. PROFICIAT! - JACHJA MIRZAEV U18 Jachja heeft de laatste maanden flink vooruitgang gemaakt zowel in TACHI WAZA als in NE WAZA en scoorde op elk toernooi. Jachja treedt vandaag voor de 1ste maalaan in een hogere gewichtsklasse -47kg en dit laat zich ook enigszins voelen. Zijn tegenstanders zijn allemaal wat groter en wat krachtiger. Toch verovert Jachja nog het BRONS door heel goed werk. PROFICIAT!!!
Zelem Batchaev wint het GOUD in toernooi OPEN GENT.  PROFICIAT! - ZELEM BATCHAEV U18/-66KG Zelem treedt aan in een hogere en toekomstige gewichtsklasse. De wedstrijd gaat volgens het Braziliaans systeem. Zelem komt uit zijn poule na 3 keer winst met IPPON-SCORES. Hij is in supervorm en geeft al zijn tegenstanders een waar judolesje. Vervolgens wint hij nog 2 kampen met IPPON-SCORE en staat hij zo in de finale. Hij laat meteen zien wie vandaag het baasje is. Binnen de minuut verslaat hij zijn tegenstander met een schitterende Ashi Barai (veeg). Zo verovert Zelem het welverdiende GOUD...PROFICIAT!!!
Zaynal Ramazanov U18 behaalt het BRONS in toernooi OPEN GENT (FOTO Zaynal met witte dons!? naast Zelem Batchaev.  PROFICIAT! - ZAYNAL RAMAZANOV U18/-66KG Zaynal staat tevens in de reeks U18/-66KG, dezelfde dus als Zelem. Hij verkeert vandaag ook in goede vorm. Hij wint in zijn poule 2 kampen met IPPON-SCORE en verliest met IPPON SCORE. Zo kan ook Zaynal voort vechten om het BRONS. Vervolgens verliest Zaynal tegen zijn clubmaat Zelem..en wint op zijn beurt nog 2 kampen met IPPON SCORE! En het BRONS is binnen...PROFICIAT!!! (foto rechts met witte pluche op het hoofd)

Met 3 judoka's vertrokken we naar Gent en met 3 prijzen rijden we terug naar Antwerpen met een prachtig resultaat. SUPERKNAP WERK JONGENS...DIKKE PROFICIAT!!!

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

>>Aanmelden<<