Logo Judoschool Alen
JudoTeam - Alen vzw - EKEREN-Mariaburg, Schriek 358
- EKEREN, Sporthal 't Venneke, den Geer 21
- HALLE-ZOERSEL, Het Pierenbos, Halmolenweg 3
Judoteam-Alen Logo

Wedstrijdresultaten: Judoteam-Alen

Verslag:  186  -  187  -  188  - 189

2/6/2019 - BEKER VAN VORDENSTEYN te SCHOTEN / -11 / -13 /

- Deelnemers: CHRISTIAN PINTEA U13, MOEHAMED-ALI U13

Voor dit laatste toernooi van dit Judoseizoen te Schoten, BEKERS VORDENSTEIN, kampen 2 judoka's mee in de reeks U13. Deelnemers zijn Christian en Moehamed-Ali

Christian Pintea kampt mee in de reeks U13 op het toernooi BEKERS VORDENSTEYN te Schoten. - CHRISTIAN PINTEA U13 Christian staat in een poule van 4 judoka's. Dit betekent dat hij 3 kampen heeft af te werken. In zijn 1ste kamp staat hij onmiddellijk voor met een WAZARI SCORE. Hij kan zijn voorsprong echter niet volhouden en verliest op het einde van de kamp. In de 2de kamp komt Christian tegen een "sterke" reus van een jongen waar hij niet tegen op kan en verliest uiteindelijk deze kamp. Na de nodige peptalk stapt Christian de tatami op voor zijn 3de en laatste kamp. Hier laat hij zien wat hij ook in de club traint. Zijn tegenstander doet een poging om aan te vallen waarbij Christian zijn supercounter kan plaatsen en wint knap met IPPON SCORE. Zo wint Christian toch nog het BRONS...PROFICIAT !!!
Moehamed-Ali Zjabrailov treedt als 2de judoka aan in de reeks U13 bij de Bekers Vordensteyn te Schoten.  - MOEHAMED-ALI U13 Voor Moehamed-Ali is het een prille begin van deelname aan toernooien. Hij heeft ook 3 kampen af te werken. Zijn 1ste kamp wint hij voortreffelijk met een IPPON SCORE! KNAP WERK! Doch zijn 2de + 3de kamp verliest hij beiden. Door zijn kleinere gestalte en lichter gewicht dient hij meer in beweging te werken. Ook meer focussen op de KUMI-KATA. Dit alles zijn punten om op training bij te werken. Uiteindelijk wint hij toch nog het BRONS...PROFICIAT !!!

Voor beide jongens U13 is dit een prille begin van deelname aan toernooien. De bedoeling is van hierdoor ervaring op te doen en zowel de goede als de minder goede punten samen te bekijken en deze verder te bespreken op de trainingen. Tegelijkertijd is dit toernooi meteen het laatste van een druk seizoen met prachtige momenten en heel veel prijzen voor onze judoka's.

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

>>Aanmelden<<