Logo Judoschool Alen
JudoTeam - Alen vzw - EKEREN-Mariaburg, Schriek 358
- EKEREN, Sporthal 't Venneke, den Geer 21
- HALLE-ZOERSEL, Het Pierenbos, Halmolenweg 3
Judoteam-Alen Logo

Wedstrijdresultaten: Judoteam-Alen

Verslag:  184  -  185  -  186  - 187 -  188  -  189  -  190 

6/5/2019 - PRIJS DER NOORDERKEMPEN te MALLE / -15 / -18 / -21 / +21 /

- Deelnemers: ZELEM BATCHAEV U18/-66 KG, JACHJA MIRZAEV U18

Zoals elk jaar is het de PRIJS DER NOORDERKEMPEN te Malle. Dit toernnooi telt ook mee voor de JEUGDBEKER. Deelnemers: Jachja Mirzaev, Zelem Batchaev en Zaynal Ramazanov.

Zelem Batchaev U18 wint met overmacht De Prijs der Noorderkempen...PROFICIAT!!! - ZELEM BATCHAEV U18/-66 KG Zelem verkeert in topvorm en werkt al zijn kampen met IPPON SCORES af. Zo wint hij met mooi Judo het GOUD. Dikke proficiat!!! *** Zaynal verliest achtereenvolgens 2 kampen en is OUT. Nog meer focussen op training met een goede GRIP, TAI-SABAKI en een goede worp! Nog wat geduld en dit komt in orde (geen foto)
JACHJA MIRZAEV wint het ZILVER tegen sterke tegenstander...PROFICIAT!!! - JACHJA MIRZAEV U18 Jachja als 1ste-jaars U18 heeft de laatste maanden altijd een medaille behaald. Hij heeft zich op alle gebied veel verbetert. Jachja wint zijn 3 kampen met WAZARI/IPPON scores. Hij verliest ook nog 1 kamp maar kan zich gelukkig toch nog plaatsen voor een herkansing voor de 3de plaats. Dit doet hij prima en wint hij met WAZARI score. Dit betekent het BRONS voor Jachja..PROFICIAT!!!

Er ontbraken enkele judoka's van JUDOTEAM-ALEN maar met 2 judoka's wonnen we toch nog het GOUO & ZILVER. Een dikke PROFICIAT aan Zelem & Jachja!!!

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

>>Aanmelden<<