Logo Judoschool Alen
JudoTeam - Alen vzw - EKEREN-Mariaburg, Schriek 358
- EKEREN, Sporthal 't Venneke, den Geer 21
- HALLE-ZOERSEL, Het Pierenbos, Halmolenweg 3
Judoteam-Alen Logo

Wedstrijdresultaten: Judoteam-Alen

Verslag:  189  -  190  -  191  - 192 -  193  -  194  -  195 

13/10/2019 - PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP SENIOREN te SCHOTEN / -18 / -21 / +21 /

- Deelnemers: ZELEM BATCHAEV U18/-66 KG

Vandaag vechten de judoka's om de 1ste selectie voor het Vlaams kampioenschap. Hiervoor moeten zij elk in hun gewichtscategorie een podiumplaats behalen om door te kunnen gaan naar het VLAAMS KAMPIOENSCHAP. Op dit later Vlaams kampioenschap dienen de judoka's zich dan ook weer een podiumplaats te verwerven om uiteindelijk te kunnen doorgaan naar het BELGISCH KAMPIOENSCHAP! Dit PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP is normaliter bedoeld voor de SENIOREN 21+. Doch de jongere judoka's van de reeks U18 en U21 mogen ook deelnemen om zich eventueel te selecteren. Onze Zelem werd reeds met glorie BELGISCH KAMPIOEN U18/-66kg in de maand februari van dit jaar!

Zelem Batchaev als U18 pakt op prachtige wijze het GOUD op het PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP in de reeks 21+ (senioren)! - ZELEM BATCHAEV U18/-66 KG Op Zelem staat vandaag geen maat. Hij wint vandaag 3 kampen op rij en laat hierbij knap en dynamisch judo zien. 3 scores met IPPON. De finale duurt maximaal 1 minuut totdat Zelem uitpakt met zijn gloednieuwe techniek en hiermede IPPON scoort. Zijn tegenstander wist duidelijk zichtbaar niet goed wat er was gebeurd. Tijdens het verlaten v/d tatami zuchtte deze letterlijk:"Wat was dit"?

Deze selectie voor de komende VLAAMSE KAMPIOENSCHAPPEN werd voor Zelem een waarachtig succes en heeft hiermede bewezen wat hij in zijn mars heeft. Dikke proficiat Zelem. Op naar het Vlaams kampioenschap.

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

>>Aanmelden<<