Logo Judoschool Alen
JudoTeam - Alen vzw - EKEREN-Mariaburg, Schriek 358
- EKEREN, Sporthal 't Venneke, den Geer 21
Judoteam-Alen Logo

Wedstrijdresultaten: Judoteam-Alen

Verslag:  197  -  198  -  199  - 200 -  201  -  202 

25/1/2020 - PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP U18 - U21 te SCHOTEN / -18 / -21 /

KEVIN DE LEERSNYDER wint het BRONS U21/-60kg

- Deelnemers: Zelem Batchaev U21/-66 kg, Tom Van Laer U21/-73 kg, Kevin Deleersnyder U21/-60kg, Mo Ayubov U18/-73kg, Jachja Mirzaev U21/-55kg

Zoals elk judoseizoen start ook het nieuwe jaar met Provinciale kampioenschappen te Schoten. Hierbij gaan de eerste 4 medaillewinnaar in elke reeks over naar het Vlaams kampioenschap. De eerste 4 in elke reeks aldaar gaan dan uiteindelijk door naar het Belgisch kampioenschap! Onze 5 geselecteerde judoka's zijn Kevin Deleersnyder, Tom Van Laer, Jachja Mirzaev, Mo Ayubov en onze Nationaal- en Internationaal judoka Zelem Batchaev! De betrachting is uiteraard van zoveel mogelijk medailles te behalen. Veel succes gewenst!

Zelem Batchaev U21/-66kg wint het GOUD. - Zelem Batchaev U21/-66 kg Zelem, reeds gekend als top-Nationaal en Internationaal wedstrijdjudoka verkeert reeds maanden in topvorm en won nog het BRONS in november 2019 bij de senioren als U21. Ook op dit P.K. laat hij van meet af aan duidelijk zien wie hier het baasje is en scoort 4 x op rij met IPPON en veroverde hier het GOUD. Over naar het Vlaams kampioenschap. Mooi judowerk Zelem. PROFICIAT!!!
vlnr: Kevin De Leersnyder (brons), Zelem Batchaev (goud) en Tom Van Laer (zilver) medaillewinnaars
...ontbreekt Mo Ayubov (brons) en Jachja Mirzaev (brons) voor JEUGDBEKER 2019. - Tom Van Laer U21/-73 kg Tom, een tijdje uit wedstrijdroutine neemt opnieuw het initiatief. Ondertussen 1ste KYU geworden en zich enkele kilo's sterker getraind heeft er vandaag zin in en hoopt alleszins op een medaille. Tom gaat alvast goed van start en wint met mooi judo 2 x IPPON en 1 x WAZARI. Hij verliest 1 kamp door een gereputeerde judoka v/h National Team, wat geen schande is. Knap werk Tom, nog wat spierkracht erbij!doorgaan zo. PROFICIAT!
KEVIN DE LEERSNYDER wint het BRONS U21/-60kg - Kevin Deleersnyder U21/-60kg Kevin, reeds een 4-tal maanden opnieuw gestart met Judo wilde zsm aan wedstrijd deelnemen. Het Provinciaal kampioenschap zagen wij dan ook als een goed begin alsook als een goede test. Kevin draaide supergoed en scoorde 2 x IPPON en verloor 1 kamp. Op deze manier won hij toch het BRONS. Meteen een goede start Kevin. PROFICIAT!
Mo Ayubov U18/-73kg wint het BRONS. - Mo Ayubov U18/-73kg Mo maakt op dit kampioenschap zijn debuut als wedstrijdjudoka. Mo lijkt al enkele weken in goede vorm op training en wil dit vandaag ook bewijzen. Mo laat onmiddellijk zien dat hij er zin in heeft en scoort in zijn 1ste en 2de kamp met IPPON. In zijn 3 kamp scoort hij vrij snel, in het begin v/d kamp tegen de sterke judoka uit Eindhout met een WAZARI tegen de sterke judoka Van de Velde. Beide judoka's gaan door met de kamp met goed judo totdat Mo zich tijdens het Ne-Waza laat verrassen met een wurging en moet opgeven. Hierdoor wint Mo dan toch nog het BRONS! PROFICIAT!
Jachja Mirzaev U18/-55 kg wint het brons v/d JEUGDBEKER over het wedstrijdjaar 2019 - Jachja Mirzaev U21/-55kg Voor Jachja is het niet zijn dagje, en dit kan ook gebeuren. Jachja verliest 2 kampen op rij en is alzo OUT. Zulke dag kunnen we allemaal meemaken. NO WORRY! Toch komt Jachja nog in de picture; Hij wint de bronzen JEUGDBEKER verdient voor zijn prestaties tijdens het voorbije jaar 2019. Dikke proficiat Jachja!!!

Wederom prachtige prestaties met ons JudoTeam. Als trainer en coach heb ik er met volle teugen van genoten. Over naar het VLAAMS KAMPIOENSCHAP te TIELT. En blijven trainen. Koppel de ernst aan het plezier!

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

- Deelnemers: Zelem Batchaev U21/-66 kgg, Mo Ayubov U18/-73kg, Tom Van Laer U21/-73kg, Kevin Deleersnyder U21/-60kg, Jachja Mirzaev U21/-55kg

Vandaag is het zover! De 1ste selectie voor de Vlaamse jeugdkampioenschappen kondigt zich aan: de Provinciale kampioenschappen. Elke podiumplaats gaat in dezelfde reeks! door naar de volgende ronde nl de Vlaamse kampioenschappen. Deelnemers: Zelem Batchaev, Tom Van Laer, Mo Ayubov, Kevin deleersnyder en Jachja Mirzaev. Wij wensen jullie heel veel succes.

Zelem Batchaev U21/-66kg wint het GOUD. - Zelem Batchaev U21/-66 kgg Zelem begon een super geslaagd nieuw jaar 2020 en veroverde het BRONS op sublieme wijze tijdens het DUTCH OPEN KAMPIOENSCHAP te Eindhoven. Zelem maakt duidelijk wie hier vandaag het baasje is en wint 3 kampen op rij met IPPON zege zonder één enkel probleem van tegenstand. Zo staat Zelem klaar voor zijn finale tegen een toch wat sterkere tegenstander. Doch ook hiertegen laat Zelem zich opmerken dat hij zijn arsenaal aan nieuwe technieken heeft uitgebreid. Ook heeft Zelem in zijn kumi-kata en het blijven willen scoren tot het einde van de kamp veel progressie gemaakt. Deze finale duurt maximum 1 minuut totdat Zelem met 1 van zijn nieuwste technieken aanvalt!!! Zijn tegenstander weet even niet meer wat er juist gebeurd en Zelem wint deze finale wederom met IPPON score. 4 kampen op rij met stralende IPPON scores en Zelem wint het GOUD. Prachtig Zelem en een heel dikke PROFICIAT!!! Op naar het Vlaams kampioenschap.
Mo Ayubov U18/-73kg wint het BRONS. - Mo Ayubov U18/-73kg Mo start vandaag aan zijn 1ste Judokampioenschap is groot en sterk voor zijn leeftijd EN traint zeer goed. Dit P.K. is dan ook meteen een goede test! In zijn 1ste kamp scoort Mo supersnel met WAZARI. Hij kan deze voorsprong even aanhouden totdat hij na een mislukte nieuwe aanval met zijn tegenstander op de grond belandt en hierdoor in een houdgreep belandt en hiermede verliest met IPPON van de latere winnaar. In zijn 2 volgende kampen kan Mo dan echt laten zien wat hij in zijn mars heeft en scoort in beide kampen op een knappe manier met IPPON zeges! Op deze manier wint Mo dan toch het BRONS!!! Knap werk Mo. Blijven trainen en kijken naar de toekomst! PROFICIAT! zie foto uiterst rechts.
vlnr: Kevin De Leersnyder (brons), Zelem Batchaev (goud) en Tom Van Laer (zilver) medaillewinnaars
...ontbreekt Mo Ayubov (brons) en Jachja Mirzaev (brons) voor JEUGDBEKER 2019. - Tom Van Laer U21/-73kg Tom Van Laer, Universitair, maakt na 1 jaar van wedstrijdrust zijn come-back. In combinatie met zijn studies tracht Tom ook zoveel mogelijk te trainen nl. fietsen, lopen, krachttraining thuis en 2-3 judotrainingen. In zijn 1ste kamp staat Tom tegenover Dries Ponnet (international) en verliest deze kamp wat zeker geen schande betekent. Doch in zijn volgende kampen laat Tom dan toch zien wat hij in zijn mars heeft. In zijn 2de kamp wint Tom met een knallende IPPON zege door een super-counter. Alle omstaanders dachten even dat de tegenstander door de judomat heen ging!!! Zie foto 4 uiterst rechts samen met 3 andere gemedailleerde judoka's van JudoTeam: vlnr Kevin, Zelem en Tom. Ook in zijn 3de kamp scoort Tom met IPPON. Zijn volgende kamp is voor het ZILVER en ja hoor, ook die wint hij knap met een WAZARI. Het ZILVER is een feit. Super werk Tom...PROFICIAT
KEVIN DE LEERSNYDER wint het BRONS U21/-60kg - Kevin Deleersnyder U21/-60kg Zie FOTO 1 uiterst rechts EN foto 4 uiterst links. Kevin maakt zijn come-back na verscheidene jaren van inactiviteit en is nu 4 maanden opnieuw aan het trainen. Geen makkelijke taak maar moeilijk kan ook lukken. Kevin. Ondertussen ook enkele overtollige kilootjes afgetraind + dieet en extra krachtschema! Kevin zijn 1ste kamp gaat super en wint deze met een IPPON SCORE. Doch in zijn 2de + 3de kamp gaat het wat moeilijker wat ook blijkt dat hij nog wat judo + judokracht tekort komt. Hij verliest deze beide kampen tot ieders grote spijt. Gelukkig waren er maar 3 deelnemers in deze lichtgewicht-categorie waardoor hij toch nog het BRONS binnenhaalt en door kan naar het VLAAMS KAMPIOENSCHAP! Super Kevin en naar de volgende ronde; het VLAAMS KAMPIOENSCHAP!!!
Jachja Mirzaev U18/-55 kg wint het brons v/d JEUGDBEKER over het wedstrijdjaar 2019 - Jachja Mirzaev U21/-55kg Jachja staat ook in een lichtgewicht-categorie en heeft maar 2 tegenstanders. Jachja heeft duidelijk zijn dagje niet en tot ieders grote spijt verliest hij deze 2 kampen en is hierdoor OUT! MAAR ALS EXTRA mag hij wel de JEUGDBEKER-BRONS van PROVINCIE ANTWERPEN 2019, toen in de reeks U18/-50kg in ontvangst nemen wat alleszins een heel mooie verdienste is. Alle podia-titels/punten van de toernooien van Provincie Antwerpen worden op jaarlijkse basis bijgehouden en berekent waardoor judoka's in aanmerking kunnen komen om een prijs te behalen!!! PROFICIAT JACHJA!!!

Vandaag nam ons JudoTeam met 5 judoka's deel aan het PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP ANTWERPEN. 5 van deze judoka's bereikten het podium en wonnen een medaille. Alle medaillewinnaars worden nu automatisch geselecteerd voor het VLAAMS KAMPIOENSCHAP 2020 te Tielt. Indien een judoka ook hier een podiumplaats behaalt wordt hij/zij automatisch geselekteerd voor het uiteindelijke BELGISCH KAMPIOENSCHAP! Nog goed doortrainen is zeker de boodschap. Aan al onze judoka's alvast een dikke proficiat!!!

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

>>Aanmelden<<