Logo Judoschool Alen
JudoTeam - Alen vzw - EKEREN-Mariaburg, Schriek 358
- EKEREN, Sporthal 't Venneke, den Geer 21
Judoteam-Alen Logo

Wedstrijdresultaten: Judoteam-Alen

Verslag:  193  -  194  -  195  - 196 -  197  -  198  -  199 

5/1/2020 - JEUGDTROFEE ANTWERPEN te TURNHOUT / -15 / -18 / -21 /

- Deelnemers: Mo Ayubov U18/-73kg, Jachja Mirzaev U21/-50kg

Van ons JudoTeam kampen er vandaag 2 wedstrijdjudoka's mee: Mo AYUBOV en Jachja MIRZAEV. De overige wedstrijdjudoka's wensen zich te sparen voor de komende Provinciale kampioenschappen! Dit toernooi telt wel mee voor de jaarlijkse JEUGDBEKER provincie Antwerpen.

- Mo Ayubov U18/-73kg Mo neemt hier deel als startend wedstrijdjudoka. Groot en sterk voor zijn leeftijd kan hij dit jaar 2020 wel voor goed werk zorgen. In zijn 1ste kamp scoort hij zeer snel met een WAZARI en maakt het verder af met een verwurging en behaalt zijn 1ste IPPON zege. In zijn 2de kamp scoort hij opnieuw snel met een WAZARI maar wat later scoort zijn tegenstander ook met een WAZARI. De strijd gaat verder geleidelijk op tot wanneer Mo zijn tegenstander een goede worp indraait. Mo wilt de score minimaliseren en komt in een brug terecht. Doch dit is in het Judo verboden en levert hem een straf op die gelijk staat op IPPON score voor de tegenstander!!! Doch Mo kan nog kampen voor het BRONS! Hij kent zijn tegenstander helemaal niet omdat Mo nog nieuw is in het circuit. Zijn tegenstander is een krachtjudoka waarmee Mo het wat moeilijker heeft. Na +-1 minuut valt zijn tegenstander aan met een MAKI-KOMI en scoort hiermede een IPPON. Dit betekent het einde van dit toernooi voor Mo. Toch zeer goed werk laten zien Mo. Blijven voort trainen is uiteraard dé boodschap. Toch proficiat voor de goede start van dit judojaar!
- Jachja Mirzaev U21/-50kg 2 jaren geleden nog GOUD op het Vlaams kampioenschap en een 5de plaats op het B.K. is Jachja nu overgegaan van U18 naar U21 wat altijd een moeilijke aanpassing vraagt. Jachja start zijn 1ste kamp meteen super. Bij de start wordt het wat zoeken langs beide kanten totdat Jachja zijn goede IPPON SEOI NAGE laat zien en hiermede een flitsende IPPON scoort. De 2de kamp gaat geleidelijk op met aanval en verdediging langs beide kanten. Jachja geraakt moeilijker door de verdediging van zijn tegenstander. Uiteindelijk verliest hij met 2 x WAZAZI scores. Doch Jachja kan nog herkansen voor het BRONS en wordt alles of niets. Met de nodige peptalk start Jachja voor zijn 3de plaats. In het begin wordt het wat zoekwerk en aftasten totdat Jachja opnieuw IPPON scoort met zijn knallende SEOI-NAGE. Zo wint Jachja toch nog het BRONS. Prachtig werk Jachja en PROFICIAT!!!

Slechts met 2 judoka's en ook goede resultaten. PROFICIAT allebei. Op nu naar het PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP te Schoten met het complete JudoTeam.

Roger Alen
Voorzitter
Hoofdtrainer/Coach

>>Aanmelden<<